Соціальна педагогіка : робоча програма на 2023 – 2024 навчальний рік - Захарова, Наталя Миколаївна (БДПУ, 2023)
Робоча програма "Соціальна педагогіка" для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 231 Соціальна робота освітньо-професійної програми "Соціальна робота та соціальна педагогіка".
Social pedagogy : work program
The work program "Social pedagogy" for applicants of the first (bachelor) level of higher education specialty 231 Social work of the educational and professional program "Social work and social pedagogy."
Keywords: соціальний педагог; соціально-педагогічна діяльність; технології соціально-педагогічної діяльності; social teacher; social and pedagogical activity; technologies of social and pedagogical activity