Спецметодика роботи гувернера-дефектолога з особами з особливими освітніми потребами: силабус навчальної дисципліни 2025-2026 навчальний рік для ОП "Логопедія" - Анастасова, Наталя Миколаївна (БДПУ, 2025)
Метою викладання освітньої компоненти є засвоєння здобувачами вищої освіти певного обсягу теоретичних відомостей про основні напрями, форми, методи, прийоми, засоби роботи гувернера-дефектолога в сім’ях із дітьми з особливими потребами; ознайомлення з організацією взаємодії фахівців з батьками та учасниками освітньо-корекційного процесу.
Keywords: спеціальна освіта; інклюзивна освіта; особи з особливими освітніми потребами; гувернер-дефектолог; сімейне виховання