Історія України : силабус навчальної дисципліни на 2025-2026 навчальний рік для ОП «Середня освіта (Біологія та здоров’я людини. Фізичне відновлення) » для 1 курс бакалаврського рівня - Золотар, Людмила Миколаївна (БДПУ, 2025)
Мета та предмет курсу: ознайомити з закономірностями історичного процесу, з новими підходами розуміння історичних подій та реалій в умовах мультикультурного середовища; актуалізації та систематизації історичних знань здобувачів з історії України; виховувати патріотичні почуття та повагу до історії та культури.