Система вправ для розвитку риторичного потенціалу майбутніх вихователів закладу дошкільної освіти - Омеляненко, Алла Володимирівна (Луцьк, 2022)
У тезах запропоновано систему вправ для розвитку риторичного потенціалу майбутніх вихователів закладу дошкільної освіти
The thesis offers a system of exercises for the development of the rhetorical potential of future preschool teachers