Правові основи соціальної роботи : силабус освітньої компоненти на 2025–2026 н. р. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності І10 Соціальна робота та консультування ОПП "Соціальна робота та соціальна педагогіка" - Попова, Анастасія Сергіївна (БДПУ, 2025)
Правові основи соціальної роботи : силабус освітньої компоненти на 2025–2026 н. р. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності І10 Соціальна робота та консультування ОПП "Соціальна робота та соціальна педагогіка". Мета курсу: сформувати систему знань у майбутніх соціальних працівників щодо нормативноправової бази соціальної роботи та соціального забезпечення задля розвитку здатності захищати та реалізовувати права вразливих категорій населення та впроваджувати у практику соціальної роботи шляхи та ефективні методи подолання і вирішення їхніх соціальних проблем, що грунтуються на верховенстві права, демократичних цінностях, правах і свободах людини і громадянина України.
Keywords: соціальна робота; джерела права соціальної роботи; соціальний захист; соціальна політика; складні життєві обставини; соціальне обслуговування