Технічна механіка : силабус навчальної дисципліни на 2025-2026 навчальний рік ОПП "Середня освіта (Технології)", рівень вищої освіти перший (бакалаврський) - Перегудова, Валентина Іванівна (БДПУ, 2025)
Мета та предмет курсу: практичне оволодіння здобувачами вищої освіти відомостей про механічні явища, з якими будуть зустрічатись майбутні бакалаври у практичній діяльності, а також для самостійного опанування новими технологіями, які виникають на межі різних галузей технічних наук.