Використання інтернет-технологій в сучасному освітньому просторі в процесі опанування мовно літературною підготовкою - Шпетна, Світлана Анатоліївна; Кіріченко, Ольга Миколаївна (Бердянський державний педагогічний університет, 2022)
У сучасному технологічно розвиненому просторі інформатизація освіти певною мірою забезпечує цілісний розвиток особистості, її креативності, дозволяє реалізовувати особистісно зорієнтований та диференційований підходи у навчанні, що призводить до формування зацікавленості та підвищення мотивації до навчання.
Keywords: інтернет-технології; освітній простір; інтернет; електронні освітні ресурси; модеернізація; віртуальна освіта; дистанційне навчання; мультимедійні засоби