Комунікативний курс англійської мови : силабус навчальної дисципліни на 2025-2026 н. р., ОПП «Філологія (германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська, друга – німецька)» - Салюк, Богдана Анатоліївна (БДПУ, 2025)
Метою викладання навчальної дисципліни «Комунікативний курс англійської мови» є вдосконалення комунікативної компетентності через аудіювання та говоріння, а також формування критичного мислення, що необхідно для досягнення здобувачами вищої освіти академічних та індивідуальних цілей.
Keywords: communication; speaking; listening; critical thinking