Журналістський фах: радіовиробництво : силабус навчальної дисципліни на 2023–2024 навчальний рік - Шульженко, Анжеліка Сергіївна (Бердянський державний педагогічний університет, 2023)
Метою викладання навчальної дисципліни «Журналістський фах: радіовиробництво» є дати студентові основні фахові знання з радіожурналістики, а також формування практичних навичок створення власного аудіо продукту.