Корпоративна культура підприємства ГКТС - Волошина, Валерія (Запоріжжя : БДПУ, 2025)
Роботу присвячено дослідженню особливостей корпоративної культури у сфері гостинності на прикладі готелю ТОВ "Дельфінарій Немо" в місті Одеса. Проаналізовано структуру, типологію, чинники формування та вплив культури на ефективність діяльності підприємства. Виявлено проблеми та запропоновано заходи для покращення культури, розвитку персоналу і зміцнення команди.
Keywords: корпоративна культура; мотивація; внутрішні комунікації; управління персоналом