Програма експериментального дослідження рівня сформованості суспільно-нормативної поведінки учнівської молоді творчих неформальних об’єднань - Петровська, Катерина Володимирівна (Херсонська академія непереривної освіти, 2012)
У статті розглядається проблема вибору методів діагностики неформальних молодіжних груп. Представлено програму, за допомогою якої можна дослідити рівень сформованості суспільно-нормативної поведінки учнівської молоді з творчих неформальних об’єднань.
Programme of experimental research of level of formed public-normative behavior of pupil’s youth from creative informal associations
The article examines the problem of choice of methods of diagnostics of informal youth groups. It’s presented the programme, according to which it was possible to research the level of forming of public-normative behavior of pupil’s youth from creative informal associations. Keywords: pupil’s youth, informal associations, diagnostics, methodics, publicly-normative behavior.
Keywords: учнівська молодь; неформальні об’єднання; діагностика; методики; суспільно-нормативна поведінка