Екзистенційні мотиви як змістова складова поетичного ідіостилю репрезентантів Нью-Йоркської групи - Чирук, З. В. (Бердянський державний педагогічний університет, 2015)
У статті зроблено спробу проаналізувати екзистенційні мотиви як змістову складову поетичного ідіостилю на матеріалі поезій представників Нью-Йоркської групи, з’ясувати особливості екзистенційного світобачення поетів групи, знайти спільне і відмінне у модифікаціях цих мотивів. Також приділено увагу поняттю поетичного індивідуального стилю.
Keywords: поетичний ідіостиль; змістові домінанти стилю; екзистенційний мотив; Нью-Йоркська група