Психологія конфлікту : силабус навчальної дисципліни за освітньою програмою 024 "Хореографія" на 2025-2026 н. р. - Макарова, Тетяна Михайлівна (Бердянський державний педагогічний університет, 2026)
Метою викладання навчальної дисципліни «Психологія конфлікту» є: забезпечити загальну теоретичну та практичну підготовку здобувачів вищої освіти у галузі психології конфлікту. Предметом навчальної дисципліни «Психологія конфлікту» є загальні закономірності виникнення розвитку та розв’язання конфліктів, а також керування конфліктами.
Keywords: конфлікт; конфліктна ситуація; структура конфлікту; динаміка конфлікту; види конфліктів