Сучасні інформаційні технології : силабус навчальної дисципліни на 2023-2024 навчальний рік - Павленко, Лілія Василівна (БДПУ, 2023)
Мета та предмет курсу: формування загальних та фахових компетентностей, необхідних для раціонального використання засобів сучасних інформаційних та комп’ютерних технологій в процесі розв’язання різного роду практичних задач в галузі професійної освіти та електроенергетики; ознайомлення здобувачів зі складовими частинами персонального комп’ютеру, сучасними операційними системами та програмним забезпеченням ПК, яке використовується в професійній освіті та в галузі електроенергетики.