Програмування : силабус навчальної дисципліни за освітньою програмою "Середня освіта (Інформатика)" на 2025-2026 н.р. (1 курс, 1 семестр) - Овсянніков, Олександр Сергійович (Бердянський державний педагогічний університет, 2025)
Мета та предмет курсу: практичне оволодіння мовою програмування С++ в обсязі необхідному для подальшої професійної діяльності. В процесі досягнення цієї мети здобувачі мають одержати достатній рівень відповідних компетентностей необхідних для розв’язку різного виду практичних завдань, а також підготовку до подальшої професійної діяльності
Keywords: програмування; компілятор; середовище розробки; мова програмування С++