Історія дошкільної педагогіки - Улюкаєва, Ірина Гереєвна (Вид-во «Діса плюс», 2016)
У підручнику поданий систематизований, хронологічно послідовний виклад розвитку теорії та практики виховання дітей дошкільного віку впродовж усієї історії світової цивілізації. Це перший підручник з дисципліни «Історія дошкільної педагогіки» у вітчизняній практиці дошкільної педагогічної освіти. Він містить авторське трактування історичних подій, фактів, педагогічних теорій. Адресований студентам напряму підготовки 6.010101 «Дошкільна освіта». Може стати у пригоді педагогам-практикам системи дошкільної освіти, науковцям
Keywords: особливості навчання та виховання підростаючого покоління; діти дошкільного віку; історичні періоди; виховання; педагоги; вітчизняні і зарубіжні педагоги; навчання; педагогічні ідеї