Методика музичного виховання дітей раннього та дошкільного віку - Мороз-Рекотова, Леся Вікторівна (БДПУ, 2023)
Силабус навчальної дисципліни розкриває мету та завдання, змістовні модулі та найменування тем занять, час консультацій, вимоги викладача, критерії оцінки, список використаної літератури.
Methods of musical education of children of early and preschool age
The syllabus of the discipline reveals the goal and objectives, content modules and titles of class topics, consultation times, teacher requirements, evaluation criteria, and a list of references.
Keywords: музика; музичне виховання; музичний розвиток; навчання співам; музично-ритмічним рухам; гра на дитячих музичних інструментах; музичне заняття; організація свят та розваг