Особливості організації структури освіти в Іспанії - Медведєва, Олена (Бердянський державний педагогічний університет, 2016)
Стаття присвячена дослідженню системи освіти в Іспанії. Проаналізовано особливості структури освіти, висвітлено загальну систему освіти та її сучасний стан. Оскільки Україна знаходиться на шляху до європейських стандартів в освіті, необхідністю є вивчення передового освітнього досвіду європейських країн, апробації та впровадження інноваційних педагогічних систем. Саме вивчення та аналіз системи освіти Іспанії, та зокрема вищої професійної освіти, можуть надати значний приклад організації, вдосконалення та покращення системи освіти в Україні.
Keywords: освіта в Іспанії; загальна система освіти; спеціальна система освіти; організація навчання; вища професійна освіта; структура вищої освіти; інтеграційні процеси; університетська освіта