Курсова робота з методики вивчення зарубіжної літератури : силабус навчальної дисципліни на 2023–2024 навчальний рік ОП «Середня освіта (Англійська мова та література)» - Табакова, Ганна Іванівна (Бердянський державний педагогічний університет, 2023)
Метою виконання курсової роботи є творча науково-дослідна праця здобувачів освіти задля розширення знань і навичок з методики вивчення зарубіжної літератури. Предметом курсової роботи є зміст, методи, прийоми, види, форми навчальної діяльності, спрямовані на реалізацію освітньо-виховних завдань шкільної дисципліни «Зарубіжна література».
Keywords: курсова робота, зарубіжна література, європейські літератури, методика викладання, індивідуальний авторський стиль