Охорона праці, 2Фі: силабус навчальної дисципліни підготовки бакалаврів спеціальності 014 Середня освіта (Фізика) 2023-2024 н. р. - Бондаренко, Вікторія Володимирівна (БДПУ, 2024)
Силабус навчальної дисципліни “Охорона праці” містить необхідні компоненти нормативних освітніх документів подібного типу: мету, предмет, зміст, структуру та обсяг дисципліни, методи навчання, перелік компетентностей і програмних результатів навчання здобувачів, систему оцінювання їх навчальних досягнень, рекомендовану літературу.
Keywords: Охорона праці, цивільна безпека, умови праці, ризик, безпека життєдіяльності, професійні захворювання, травматизм