Розв’язування олімпіадних задач з математики : силабус навчальної дисципліни на 2023-2024 н. р для студентів спеціальностей 014 Середня освіта (Предметна спеціальність 014.04 Середня освіта (Математика)) - Красножон, Олексій Борисович (Бердянський державний педагогічний університет, 2023)
Мета та предмет курсу: систематизація, розширення та поглиблення знань з елементарної та вищої математики, формування загальних та фахових компетентностей майбутніх учителів математики; основні теоретичні положення та практичні навички шкільного курсу математики та курсу вищої математики педагогічного вишу.
Keywords: Елементарна функція, алгебраїчне рівняння, тотожне перетворення, рівносильність, диференціальне числення, інтегральне числення