Стратегічний менеджмент : силабус освітнього компоненту на 2025-2026 н. р. для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності D3 Менеджмент ОПП "Менеджмент " - Леміш, Катерина Михайлівна (Запоріжжя : БДПУ, 2025)
Курс «Стратегічний менеджмент» спрямований на засвоєння теоретико-методологічних основ та практичних навичок розробки, впровадження та оцінювання стратегій підприємств у динамічному ринковому середовищі.
Keywords: стратегія; стратегічне планування; стратегічний аналіз; цілепокладання; стратегічний контроль; реалізація стратегії; стратегічні зміни