IT_Essentials (Основи IT) : силабус навчальної дисципліни 2024-2025 навчальний рік 1 семестр ОП «Менеджмент», Спеціальність 073 Менеджмент, Галузь знань 07 Управління та адміністрування - Антоненко, Олександр Володимирович (Бердянський державний педагогічний університет, 2024)
Мета та предмет курсу: ознайомити слухачів з апаратним і програмним забезпеченням комп'ютерів, операційними системами, концепціями мереж, мобільними пристроями, інформаційною безпекою та усуненням несправностей. Онлайн-матеріали курсу допоможуть студентам розвинути навички, необхідні для фахівця у сфері ІТ. На початку кожного розділу описані конкретні навички, які він надає.
Keywords: елементи; технічні характеристики; компоненти; будова; конфігурування; IT фахівець