Презентація. Від планування до виступу : силабус навчальної дисципліни на 2023–2024 навчальний рік - Павленко, Лілія Василівна (Бердянський нержавний педагогічний університет, 2023)
Курс "Презентація: від планування до виступу" призначений для студентів, які бажають вдосконалити свої навички у створенні та проведенні ефективних презентацій. Програма курсу охоплює всі аспекти процесу презентування, починаючи зі стратегічного планування контенту і закінчуючи навичками ефективного виступу перед аудиторією. Студенти будуть ознайомлені з основними принципами побудови презентаційного матеріалу, включаючи визначення цілей презентації, адаптацію контенту до аудиторії та використання візуальних засобів для підсилення повідомлень. Крім того, учасники отримають практичні навички роботи з презентаційними програмами та інструментами дизайну для створення професійного вигляду презентацій.
Keywords: презентація; пакети прикладних програм; дизайн; види графіки