Наука ІІІ тисячоліття: пошуки, проблеми, перспективи розвитку - Вакуліч, О. В.; Дзюбенко, О. В.; Карацупа, В. В.; Нехайчук, І. А.; Петрова, Т. І.; Гребельна, В. О.; Губина, Д. А.; Клеевская, В. Л.; Гуліч, Т. С.; Жукова, О. Г.; Цуркан, Г. В.; Калашнікова, В. І.; et al. (БДПУ, 2018)
До збірника увійшли матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної інтернетконференції ― Наука ІІІ тисячоліття: пошуки, проблеми, перспективи розвитку. Матеріали збірника будуть корисними для дослідників, науковців, аспірантів, пошукувачів, викладачів, студентів.
Keywords: біологія; екологія; державне управління; економіка; історія; юридичні науки; мистецтвознавство; педагогіка; психологія; інформаційні технології; інформаційні технології; фізика; математика; основи здоров'я; фізична культура і спорт; фіолологія; журналістика; технічні науки