Формування гендерної культури : силабус освітньої компоненти на 2025–2026 н. р. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності І10 Соціальна робота та консультування ОПП "Соціально-психологічна підтримка життєстійкості" - Мацейко, Наталія Володимирівна (БДПУ, 2025)
Формування гендерної культури : силабус освітньої компоненти на 2025–2026 н. р. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності І10 Соціальна робота та консультування ОПП "Соціально-психологічна підтримка життєстійкості". Мета курсу: надання здобувачам вищої освіти необхідних знань з гендерної проблематики, розвиток професійної компетентності з питань формування гендерної культури молоді.
Keywords: стать; гендер; гендерна ідентичність; гендерна соціалізація; гендерно-рольові стереотипи