Лінгвостильові параметри україномовного газетного дискурсу - Павлик, Неля Віленівна (Бердянський державний педагогічний університет, 2016)
У статті характеризується лінгвостильовий аспект газетного дискурсу. Увага акцентується на особливостях побудови публіцистичного тексту в конкретній соціокомунікативній ситуації та специфічних засобах вираження синтаксичного, морфологічного та лексичного мовних рівнів.
Keywords: публіцистичний дискурс; газетний дискурс; публіцистичний текст; лінгвостильовий аспект