Реінтеграція військових у цивільне життя : силабус на 2023–2024 н. р. для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти - Тургенєва, Анастасія Олександрівна (БДПУ, 2023)
Силабус з дисципліни "Реінтеграція військових у цивільне життя" для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 231 Соціальна робота освітньо-професійної програми "Поствоєнна соціально-психологічна реабілітація" на 2023-2024 н. р.
Keywords: реінтеграція; військові; ветерани; цивільне життя; люди з інвалідністю; соціальна адаптація; перекваліфікація; соціальна підтримка; менторство; територіальні громади