Використання елементів STEM-освіти у навчанні математики учнів основної школи - Сірая, Олександра (Бердянський державний педагогічний університет, 2024)
Метою цієї роботи є теоретичне обґрунтування та аналіз практичних аспектів впровадження елементів STEM-освіти в процес навчання математики учнів основної школи.
Keywords: STЕM-освіта; навчання математики; основна школа