Слово про вченого: Гуренко Ольга Іванівна - (:unkn) unknown (Бердянський державний педагогічний університет, 2025)
У брошурі подано нариси життя й діяльності доктора педагогічних наук, професора кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти Бердянського державного педагогічного університету Гуренко Ольги Іванівни.
Keywords: слово про вченого; видання до ювілею; Гуренко Ольга Іванівна; БДПУ