Методика реалізації проектної технології на уроках фізики у старшій школі - Хрекін, Андрій (БДПУ, 2023)
Теоретичне обґрунтування та розробка методики реалізації у шкільному курсі фізики проектної технології, зорієнтованої на підвищення пізнaвaльнoгo інтepeсу, активності, предметної компетентності, рівня та якoсті освітніх результатів учнів.
Keywords: шкільний курс фізики; старша профільна школа; предметна компетентність учнів з фізики; метод проектів; інноваційні технології навчання; проектна технологія