VR та AR технології в освітньому процесі: практичний аспект 2 - Алєксєєва, Ганна Миколаївна; Антоненко, Анастасія; Смоліна, Ірина Сергіївна (LIU, 2023)
Наведено приклади використання VR та AR технологій в освітньому процесі учнів середніх шкіл, який протягом останніх років вийшов на значно новий рівень. Все більше навчальних закладів впроваджують інформаційно-комп’ютерні технології у свій освітній процес в сучасних умовах дистанційного навчання. Застарілі методи навчання відходять на другий план, а замість них приходять інноваційні та більш результативні.
Proceedings of the International Conference «Recent advances in science» 2