Слово про вченого: Гриценко Михайло Павлович (до 60-річчя з дня народження) - (:unkn) unknown (Бердянський державний педагогічний університет, 2016)
У брошурі подано нариси життя і діяльності кандидата економічних наук, доцента кафедри економічної кібернетики і фінансів факультету економіки та управління Бердянського державного педагогічного університету Гриценка Михайла Павловича.
Keywords: слово про вченого; видання до ювілею; Гриценко Михайло