Методичні аспекти застосування інформаційно-комунікаційних технологій у підготовці майбутніх фахівців технологічної освіти - Даннік, Людмила Анатоліївна; Онищенко, Сергій Вікторович (Бердянський державний педагогічний університет, 2017)
У статті висвітлюється актуальне питання щодо використання інформаційно-комунікаційних технологій навчання в підготовці студентів педагогічних спеціальностей. На конкретному прикладі розглядається методика, яка дозволяє активізувати процес викладання в майбутніх фахівців технологічної освіти, підвищує інтерес до дисципліни, розвиває творчі здібності, дозволяє досягти більш глибинного розуміння навчального матеріалу, привчає працювати в команді, тобто дозволяє оптимізувати процес навчання в цілому та реалізувати принцип діяльнісної спрямованості як складової гуманізації навчання.
Keywords: інформаційно-комунікаційні технології; мультимедійна презентація, навчальний програмний засіб; комп’ютерний інтелектуальний квест