Силабус освітнього компоненту «Основи теорії музики та гра на музичному інструменті» 2022-2023 навчальний рік - Бурназова, Віра Володимирівна (Бердянський державний педагогічний університет, 2023)
Мета та предмет курсу: ознайомлення студентів з основними елементами музичної мови, їх взаємозв’язками та значенням в музичній формі, розвиток навичок гри на музичному інструменті та підготовка майбутніх хореографів до творчої співпраці з концертмейстером.
Keywords: інтервали; акорди; ритмічні диктанти; групування; лади; форми; жанри; стилі; типи фактури