Впровадження цифрових технологій в освітній процес підготовки фахівців енергетичної галузі - Кетков, Роман Олегович; Онищенко, Сергій Вікторович (ОНЕУ, 2025)
Цифровізація є однією з ключових тенденцій сучасного світу, яка охоплює всі сфери людської діяльності, включаючи освіту. У підготовці фахівців енергетичної галузі цифрові технології відіграють вирішальну роль, оскільки вони сприяють підвищенню якості освітнього процесу, розширюють можливості для здобуття знань і практичних навичок та забезпечують адаптацію майбутніх фахівців до вимог сучасного ринку праці.