Особливості з'ясувальних складнопідрядних речень у наукомому стилі - Колосова, Анна Русланівна (Бердянський державний педагогічний університет, 2020)
Науковий стиль уважають одним iз провідних функцiональних різновидів cучасної української літературної мови, що має дуже широку cферу застосування.
Keywords: науковий стиль; різновид cучасної української літературної мови; cфера застосуванн; науковий текст; лексеми з'ясувальних речень; складне речення