Діагностичний інструментарій щодо визначення рівнів сформованості готовності майбутніх стоматологів до професійної взаємодії засобами інтерактивних методів навчання - Устименко, Ю. С. (Бердянський державний педагогічний університет, 2016)
У статті розкрито сутність авторських підходів до діагностики мотиваційного, когнітивного, операційного, особистісного критеріїв готовності майбутніх стоматологів до професійної взаємодії засобами інтерактивних методів навчання, обґрунтовано зміст рівнів сформованості кожного критерію.
Keywords: діагностика; діагностичний інструментарій; готовність майбутніх стоматологів до професійної взаємодії засобами інтерактивних методів навчання