Інформаційні технології в управлінні роботою музичних шкіл - Лупаренко, Світлана Євгенівна; Данилова, Євгенія Валентинівна (Бердянський державний педагогічний університет, 2016)
Стаття присвячена дослідженню специфіки використання інформаційних технологій в управлінні роботою музичних шкіл та розв’язанні їх навчально-організаційних проблем. Розкрито проблеми музичних шкіл, а саме: складання розкладу занять, розрахунок навантаження вчителів; недостатнє представлення музичних шкіл у зовнішньому середовищі; брак навчальних приміщень. Схарактеризовано вимоги до програми для складання та редагування розкладу групових занять у музичній школі. Визначено можливості використання інформаційних технологій для покращення діяльності музичних шкіл.
Keywords: музична школа; інформаційні технології; управління; проблема; розклад