Інноваційні технології як засіб формування іншомовної комунікативної компетенції здобувачів ступеня вищої освіти немовних спеціальностей - Радзієвська, Ольга Валеріївна (Бердянський державний педагогічний університет, 2016)
У статті розглянута проблема формування комунікативної компетенції на уроках іноземної мови. Автором зазначено, що інноваційні технології є одним з найефективніших засобів формування комунікативної компетенції; детально розглянуті етапи та засоби використання інноваційних технологій на уроках іноземної мови.
Keywords: комунікативна компетенція; інновація; технологія; ефективність; інформація