Історія України : силабус навчальної дисципліни за 2025-2026 навчальний рік для ОП «Фінанси, банківська справа та страхування», 1 курс бакалаврського рівня - Золотар, Людмила Миколаївна (БДПУ, 2025)
Мета та предмет курсу: ознайомити з закономірностями історичного процесу, з новими підходами розуміння історичних подій та реалій в умовах мультикультурного середовища; актуалізації та систематизації історичних знань здобувачів з історії України; виховувати патріотичні почуття та повагу до історії та культури.
Keywords: історичний період; історичне джерело; культура; цивілізація; російсько-українська війна