Поствоєнна реабілітація сім'ї : силабус на 2023–2024 н. р. для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти - Тургенєва, Анастасія Олександрівна (БДПУ, 2023)
Силабус з дисципліни "Поствоєнна реабілітація сім'ї" для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 231 Соціальна робота освітньо-професійної програми "Поствоєнна соціально-психологічна реабілітація" на 2023–2024 н. р.