Система адміністративного управління готелем - Сальніков, Владислав (Запоріжжя : БДПУ, 2025)
Кваліфікаційну роботу присвячено розробці пропозицій щодо вдосконалення системи адміністративного управління готелю «RadissonBlu». Розгляд теоретичних засад формування системи адміністративного управління готелем дозволив уточнити визначення поняття «адміністративне управління» готелем та його ключові характеристики, розглянути сучасні технології адміністративного менеджменту та виокремити особливості формування системи адміністративного управління готелю. Розроблені та обґрунтовані заходи для вдосконалення системи адміністративного управління готелю «RadissonBlu». Здійснена оцінка ефективності запропонованих заходів щодо вдосконалення системи адміністративного управління підприємством сфери послуг.
Keywords: адміністративне управління; підприємство сфери послуг; готель; адміністративний менеджер; автоматизація; штучний інтелект; хмарні обчислення