Основи наукових досліджень та академічного письма : силабус освітньої компоненти на 2025–2026 н. р. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності І10 Соціальна робота та консультування ОПП "Соціально-психологічна підтримка життєстійкості" - Попова, Анастасія Сергіївна (БДПУ, 2025)
Основи наукових досліджень та академічного письма : силабус освітньої компоненти на 2025–2026 н. р. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності І10 Соціальна робота та консультування ОПП "Соціально-психологічна підтримка життєстійкості". Мета курсу: формування у здобувачів вищої освіти цілісного бачення проблематики соціально-педагогічних і соціальних досліджень, знання, вміння визначення предмету, мети, завдань та вибору адекватних методів і методик дослідження соціально-педагогічних і соціальних процесів і явищ; підвищити теоретично-методологічну, науково-дослідницьку культуру майбутніх соціальних працівників.
Keywords: науково-дослідницька діяльність; курсова робота; кваліфікаційна робота; соціальна робота; соціальна педагогіка