Використання електронних освітніх ресурсів на уроках математики в початковій школі - Удовенко, Анна (ПНПУ імені В. Г. Короленка, 2023)
У роботі здійснено огляд проблеми використання електронні освітніх ресурсів на уроках математики у контексті змін, пов'язаних з інформатизацією суспільства та впровадженням нових методів навчання, засновані на активних, самостійних формах опанування знань і формування компетенцій.