Соціальна реабіліація : силабус на 2023–2024 н. р. для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти - Петровська, Катерина Володимирівна (БДПУ, 2023)
Силабус з дисципліни "Соціальна реабілітація" для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 231 Соціальна робота освітньо-професійної програми "Поствоєнна соціально-психологічна реабілітація" на 2023-2024 н. р.
Keywords: реабілітація; стратегії та моделі реабілітації; соціальна послуги