Ігрове проектування як професійно-орієнтована технологія формування дизайнерської культури майбутніх фахівців - Кулінка, Ю. С. (Бердянський державний педагогічний університет, 2018)
Визначено особливості використання професійно-орієнтованих технологій у фаховій підготовці майбутніх учителів трудового навчання. Обґрунтовано можливості ігрового проектування у формуванні дизайнерської культури майбутніх фахівців. Описано досвід упровадження ігрового проектування при вивченні курсу “Основи айдентики”.
Keywords: практико-орієнтовані технології; дизайнерська культура; ігрове проектування; фахова підготовка; комп’ютерна графіка; основи айдентики; бренд; етапи ігрового проекту