Психологія особистості тренера : силабус навчальної дисципліни на 2025-2026 навчальний рік ОПП Психологія тренінгової роботи, магістратура - Фролова, Ольга Василівна (Бердянський державний педагогічний університет, 2026)
Мета курсу: формування в учасників компетенцій, необхідних для ведення соціально-психологічного тренінгу. Предмет вивчення: вимоги до особистості й освіти тренера, особистісні якості тренера, види тренерської компетентності, етичні проблеми тренінгової роботи.
Keywords: особистість; психолог-тренер; професійна ідентичність; роль ведучого соціально-психологічного тренінгу; соціально-психологічний тренінг; групова форма роботи; тренінгова група