Психологія спілкування : силабус навчальної дисципліни для ОПП Професійна освіта (комп’ютерні технології) на 2023-2024 навчальний рік - Черезова, Ірина Олександрівна (Бердянський державний педагогічний університет, 2023)
Метою навчальної дисципліни «Психологія спілкування» є ознайомлення студентів з основними соціальними та психологічними теоріями та технологіями спілкування, основними механізмами та закономірностями комунікації, дати можливість студентам навчитися найбільш ефективно використовувати комунікативні засоби, пізнати, розуміти і використовувати закономірності, секрети спілкування у всіх сферах життєдіяльності.
Keywords: спілкування; вербальні засоби спілкування; невербальні засоби спілкування; комунікативна сторона спілкування; інтерактивна сторона спілкування