Методика впровадження системи виховних годин «Крокуємо до комунікативної компетентності» в позаурочну діяльність шкіл-інтернатів - Толкачова, Анжеліка Сергіївна (Вісник Луганського національного університету ім. Т. Шевченка, 2013)
У статті розкрито методику впровадження системи виховних годин „Крокуємо до комунікативної компетентності” для учнів початкових класів шкіл-інтернатів; описано методику її реалізації, форми і методи формування комунікативної компетентності молодших школярів шкіл-інтернатів у позаурочній діяльності.
Keywords: комунікативна компетентність; молодші школярі; виховні години; позаурочна діяльність; школа-інтернат